Jdi na obsah Jdi na menu
 


                                             FOXLENÍ II

                                                          Brno 17.-19.10.2008    

Obrazek

     I když se už zdálo, že se nám letos setkání foxlíků nepodaří zorganizovat, tak se to nakonec povedlo.  Setkání se tentokrát konalo v Brně a velký dík přitom patří Zuzce, která nás byla ochotna ubytovat na tři dny u sebe doma.

   Obrazek  Sešlo se nás tentokrát o něco víc . Přibyla Eliška s Berinkou a Kiki a náš Rony. Pro Ronyho to byla velká zkušenost. Byl zvyklý na zahradu a svého jezevčího kámoše, teď musel sdílet prostor s 8 jinými foxlíky a dalšimi hafany. Taková socializace je pro něj v téhle chvíli hodně důležitá.

     Takže sestava byla taková:  Klárka vs. Toník a Ája, Zuzka vs.Izza, Nuka a Trestík, Marek s Atíkem, Adélka s Kissi , Barča s Renym a Adélkou ,Eliška s Berinkou a já s Kirou a Ronym. Z toho bylo 9 foxlíků :-) 

    Obrazek Byl to hezký víkend spojený s popíjenim, vařením, jezením, kecaním, smáním se,kouřením vodní dýmky, posloucháním hudby a Markového brnkání na basu, procházením se, cvičením na parkuru a závoděním. Tady si můžete prohlídnout pár fotek , nebo si přečíst články ostatních spoluúčastníků:Klárky , Zuzky , Adélky, a Elišky.