Jdi na obsah Jdi na menu
 


   Dne 23.12.2007 proběhlo předvánoční setkání foxteriérů. Bylo nás celkem 14. Klárka s Ájou a Toníkem, Barča s Adélkou, Adél s Kissi, Zuzka s Izzou a Trestíkem a Marek s Atíkem.

Obrazek

   I přesto, že byla docela krutá zima a tu navíc podporval nepříjemný vítr, bylo to velmi příjemné setkání. Sešli jsme se asi okolo devaté hodiny ranní na Svinově. Od tud pokračovala naše výprava k vodárně na Nové Vsi , kde jsme nabrali posledního člena a poté vyrazili podél řeky Odry až do Třebovic.     

Obrazek

Cesta trvala asi hodinku a půl. Jelikož jsou naši hafani lovecká plemena, množství zvířecích pachů v nich probouzela lovecké pudy, což mělo za následek hromadné útěky.

A jakoby chtěla potvrdit mé slova se Ája v jednu chvíli rozběhla za tříčleným stádem srnek. Nicméně mají všichni hafani dobrou výchovu a výcvik a všichni se poslušně vrátili.

Asi po hodině a půl cesty jsem konečně celí vymrzlí dorazili do Třebovic a "všichni" (já a Marek) , zbytek se zdržel hlasování :-),  jsme se rozhodli zakotvit do hospůdky. Tam nás zahřál čajík s rumikem a výborná česnečka.

ps: do hospody nás paní číšnice pustila pod podmínkou, že budou všichni hafani hodní, což samozřejmě byli :-)  viz. foto níže...

                                                             ***

Obrazek

***

Obrazek

***

Obrazek

***

Tady naše výprava končí.....a těšíme se na další setkání.

Více fotek z téhle akce najdeš

tu